Barnas naturvett

Lær om sporløs ferdsel i naturen og alt det spennende du kan oppleve i naturen rundt oss.
Boka for alle som vil ut i naturen enten du har lite eller mye erfaring.

Barn vil oppleve naturen, ikke gå raskest mulig for og nå et mål. De hører den, ser den, smaker den og leker i den. Formålet med boka er at barna skal bli glad i å være ute på tur. Hvordan vi tar vare på naturen. Få respekt for dyr og planter. Skape undring og glede. Boka tar for seg hva du kan gjøre i naturen og hva du kan lære når du er ute. Hvordan planlegge turene og hva bør pakkes i sekken, En liten innføring i kart og kompass. Hvordan og hvor du kan overnatte, bruk av kniv og hvordan du lager bål og spiser ute. Sporløs ferdsel – kose seg på tur og forlate stedet slik du fant det. Vi tror at hvis barn blir glad i å være i naturen, blir de mer bevisst i å ta vare på den for framtiden og kommende generasjoner

Kommer for salg ca 8 jan 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *